2014. november 17., hétfő

Kritika #20

Crystal élete

  • A fejléceddel kezdem. Nem valami igényes látszik hogy a kép lány nem jól van kivágva. A közepén az a havas táj sem valaki szépen van odatéve olyan fura az egész. A betűméret túl nagy vedd egy kicsit kisebbre. A blogarchívum nem jó nem tudom mit csináltál vele de a betűknek egymás mellet kellet volna lennie. Mielőtt belejönnél a blogolásba szólnék hogy ne szlengesen írj. Minden szónak az eredetí nevét írd ki és akkor jobb lesz. A szöveget próbáld meg jobban fogalmazni. Olvass sokat és akkor talán sikerül. Hidd el sokat fog segíteni benne. Ne tegyél felesleges vesszőt csak akkor ha kell. Keress fel egy blogot ahol tudsz Design-t kérni. Akkor most néhány hibát kiemelek.
  •  Ő olyan nagymenős a telójával1!
 Ott van gy felesleges "1" szám. Persze nem csak itt. A mondat így jobban hangzik: Ő olyan nagyra van magával és felvág a telefonjával. Vélemény szerint így jobban hangzik de nagyon nem tudom mit akarsz lehozni a szövegből nagyon nem tudok kikövetkeztetni.
  • Egyszer a talpnyalóivalöltözött a tesi órán. 

2 megjegyzés:

  1. Bocsi de én nem írtam azt hogy idézem: telójávall
    csak te írtad rosszul! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Blogodból másoltam át... Esetleg már kijavítottad de akkor még ez volt ott és nem két darab 'L' betű hanem egy "1" volt ott.

      Törlés