2014. október 13., hétfő

Kritika #18

Édes élet
Kinézet.

  • Fejléc: A fejléseden az tűnt fel nekem nagyon hogy a lány az nagyon takarva van. A kezét bal oldalon nem kellet volna halványítani mivel az úgy már nem szép.  Jobb oldalt fent a kezénél meg látszik az eredeti háttér nagyon feltűnő nekem legalábbis. A csávó látszik hogy szépen elkészített PNG talán a netről töltötte le az illető ezzel nincs is gond csak akkor a lánynál is kellet volna figyelni. A szöveg nem szúrja ki a szemet szinte odavonzza  a tekintettet. Talán azt is egy kicsit sötétebbel kellett volna megcsinálni. A fejléc háttere nagyon tetszik. 

  • Design: Nekem túl sok a kód. Az egyik oldalon kimegy a fejléc végéig a másik oldalon meg nem, akkor legalább ki kellet volna a másik végének is érnie. Először kezdem a bejegyzés résszel. Az a pontozott vonal az fogalmam sincs minek oda. A résznek a címe belelóg a mélyedésbe (vagy mi akar az lenni) próbáld meg egy kicsit lejeb rakni a címet.  A címet vedd egy kicsit nagyobb betűvel, apró és nehézen lehet elolvasni. A szövegben jelenleg nem találtam helyesírási hibát. És most akkor a modul rész. Ide ajánlom hogy csak a pontozott vonalat vedd ki maradjon a sima vonal de csak a sötétszürke végéig tartson. A chatnél a sötétkék lenne az ideális hasonló mint a blog háttere. Vagy a moduloknál vagy a bejegyzéseknél de valamelyiknél levenném helyedben a keretet. 
Történet.

  • Hát nem tudom mi lesz a továbbiakban de semmiképpen se rövidíts. Neveket hosszan írd ki például: Demeter Barbi helyet Demeter Barbara de szólíts csak Barbinak.Szóismétlésekre figyelj, még nagyon az elején vagy. És néha írd oda hogy ki is mondta mivel van aki belekeveredhet. A szöveget nagyítsd mert alig lehet látni a jól látó embereknek is kell hunyorognia.

A blog magában jó. Próbálj figyelni sokmindenre. A kritika csak saját véleményem alapján íródott nem kell ezért leszólni majd a fejem. Ezt el kell fogadni.. Xx Annie   
           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése